ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΟΣ!

by Funky Mama

Πρόσφατα προστέθηκε στη βιβλιοθήκη μας ένα υπέροχο βιβλίο από τις εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα! Το βιβλίο κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει τίτλο «Είμαι λίγο Ανήσυχος» με συγγραφέα την Ciara Gavin και πρωταγωνιστή ένα μικρό κουνάβι! Η ιστορία εκτυλίσσεται στο δάσος όπου το μικρό κουνάβι έρχεται αντιμέτωπο με μια μεγάλη καταιγίδα με δυνατό αέρα, αστραπές και βροντές και λόγω του φόβου του, χτίζει ένα φρούριο για να προφυλαχτεί. Μια μέρα όμως συναντά τον τυφλοπόντικα ο οποίος του έδειξε τον έξω κόσμο με άλλα μάτια. Όλα πλέον έδειχναν διαφορετικά για το κουνάβι μας και το νέο του φίλο!

Πρόκειται για μια γλυκιά ιστορία που βοηθά όλα τα παιδιά να υπερνικήσουν τους φόβους τους και να δουν τον κόσμο με άλλα μάτια. Επίσης η ιστορία μας διδάσκει ότι με έναν καλό φίλο δίπλα σου όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν! Ένα βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση από τον Tim Warnes, κατάλληλο για ηλικίες από 3+ ετών, αποτελεί στολίδι για κάθε βιβλιοθήκη.

Εμείς το διαβάσαμε ήδη πέντε φορές σε μια ημέρα! Έχουμε και ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα και στις ιστορίες που πρωταγωνιστούν. Κάθε παιδί που θα το διαβάσει θα αναπτύξει μέσα του τη δύναμη στο να υπερνικά τους φόβους του αλλά παράλληλα θα συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η έννοια της φιλίας!

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο απευθείας από τις αγαπημένες μας εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα  καθώς και να εξερευνήσετε τη μεγάλη ποικιλία τους σε παιδικά βιβλία!

Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Funky Mama

You may also like

EnglishGreek