Η ΕΛΛΗ & Ο ΕΡΜΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

by Funky Mama

Καλό μας μήνα αγαπημένοι μου, επιτέλους μύρισε η άνοιξη!

 Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για ένα βιβλίο που ταξιδεύει τους μικρούς μας φίλους σε όλη την Ελλάδα. Ένα βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση της συγγραφέως και φίλης μου Σοφίας Αλεξίου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Είμαι τόσο τυχερή που το έχω στα χέρια μου και μπορώ να δείξω στον μικρό μου όλες τις όμορφες αλλά και ιστορικά σημαντικές γωνιές της χώρας μας.

Η περιπέτεια λοιπόν ξεκινάει για την Έλλη και τον Ερμή μέσα από τις πολύχρωμες σελίδες του βιβλίου μας παρέα με τον σκύλο τους τον Ντίνο και ένα σκανδαλιάρικο μυρμήγκι. Ξεκινούν το όμορφο ταξίδι τους από την Αθήνα, το Σούνιο, τον Αργοσαρωνικό και συνεχίζουν στην Πελοπόννησο αλλά και την Κρήτη. Στα ταξίδια τους εξερευνούν και ανακαλύπτουν νέα μέρη, μνημεία, σπάνια ζώα και φυτά της χώρας μας αλλά και πολλούς αρχαίους κρυμμένους θησαυρούς.

Το βιβλίο της Σοφίας αποτελεί έναν άριστο ταξιδιωτικό οδηγό της Ελλάδας όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για εμάς τους ίδιους! Πολλές από τις πληροφορίες που δίνει δεν τις γνωρίζαμε ούτε εμείς που έχουμε ταξιδέψει αρκετά. Για αυτό όποιος δεν το έχει διαβάσει πρέπει να το κάνει άμεσα και ειδικά τώρα στις ημέρες της καραντίνας θα σας ταξιδέψει οικογενειακώς σε όμορφα μέρη γεμάτα ζωντάνια και χρώματα!

Η Έλλη & ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5+ ετών. Θα το βρείτε σε πολλά βιβλιοπωλεία αλλά και online στην επίσημη ιστοσελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός.

Εμείς που είμαστε 4 ετών το λατρέψαμε και θα το έχουμε μαζί μας στα επόμενα ταξίδια μας ως οδηγό!

Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Funky Mama

You may also like

EnglishGreek