ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΗ!

by Funky Mama

Μετακινούμαστε συχνά με το αυτοκίνητο και τον μικρούλη μας είτε σε σύντομες οικογενειακές βόλτες στην πόλη, είτε σε μεγάλα ταξίδια. Το μόνιμο πρόβλημα μας είναι η ηλιοπροστασία στα πίσω παράθυρα ώστε να προστατεύσουμε από τον ήλιο το ξανθό μας αγοράκι που είναι αρκετά ευαίσθητο. Θέλοντας πάνω από όλα την προστασία του αλλά και την άνεση του, μιας και τον ενοχλούσε ο ήλιος με ότι ηλιοπροστασία και αν είχαμε δοκιμάσει έως τώρα (όλων των ειδών τις γνωστές σκουρόχρωμες και σχετικά διαφανείς). Τυχαία σερφάροντας στο διαδίκτυο έπεσα επάνω στην ηλιοπροστασία της εταιρίας Minene, η οποία έχει έναν αρκετά πρωτότυπο σχεδιασμό σε σχέση με όλες τις άλλες ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου, φιλική προς το περιβάλλον από λινό ύφασμα με UV προστασία που πλένεται στο πλυντήριο.

Επίσης τοποθετείται πολύ εύκολα με βεντούζες στο τζάμι του αυτοκινήτου και βοηθάει να κρατήσουμε το παιδί μας στη σκιά. Αυτό που μου άρεσε αρκετά ήταν ότι όταν την παρέλαβα βρισκόταν μέσα στο μίνι ασορτί τσαντάκι της, ώστε να μπορώ να την έχω μαζί μου σε οποιοδήποτε ταξίδι ή βόλτα.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι το ύψος της είναι μεταβλητό με κορδόνια που μπορείς να ανεβοκατεβάζεις και το παιδί να βλέπει έξω από το παράθυρο χωρίς εμπόδια. Τέλος κυκλοφορούν σε πολλά όμορφα σχέδια για αγόρια και κορίτσια.

Η τιμούλα της είναι λίγο τσιμπημένη αλλά πραγματικά αξίζει τα χρήματα της. Αρχικά αγόρασα μια ηλιοπροστασία ώστε να την δοκιμάσω και μέσα σε μία εβδομάδα αγόρασα και δεύτερη για το άλλο παράθυρο μιας και εγώ κάθομαι πολλές φορές στο πίσω κάθισμα με τον μικρό. Από τα πιο ωραία και χρήσιμα πράγματα που έχω αγοράσει μέχρι τώρα και χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο.

Σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Φιλιά Funky Mama

You may also like

EnglishGreek