ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΔΡΑ DESENIO

by Funky Mama

Πρόσφατα πήραμε την μεγαλύτερη απόφαση της ζωής μας να μετακομίσουμε από την Αθήνα στην ακριτική Ορεστιάδα όπου μεγαλώσαμε. Έχοντας δύο παιδιά και χωρίς καμία βοήθεια επιστρέψαμε ώστε να ζήσουμε κοντά στις δικές μας οικογένειες. Βρήκαμε λοιπόν το σπίτι μας και ξεκινήσαμε να το ανανεώσουμε πλήρως σε έπιπλα και διακόσμηση ώστε να κάνουμε νέα αρχή με άλλο αέρα.

Έτσι ξεκινώντας από το πιο βασικό δωμάτιο του σπιτιού όπου περνάμε τις περισσότερες ώρες, το σαλόνι, επιλέξαμε να το διακοσμήσουμε με υπέροχα κάδρα από την εταιρεία Desenio. Η εταιρεία Desenio είναι Σουηδική και διαθέτει μεταξύ άλλων μεγάλη ποικιλία, υψηλής ποιότητας και σκανδιναβικής αισθητικής poster και κορνίζες τοίχου, τα οποία ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις του interior design. Στο eshop τους υπάρχουν άπειρες επιλογές από αφηρημένη τέχνη, φύση, quotes, παιδικές αφίσες, έργα γνωστών ζωγράφων, minimal γραμμές και σχέδια για κάθε γούστο. Το δικό μας σπίτι είναι πολύ φωτεινό και έτσι ήθελα να κρατήσω απλές γραμμές και αποχρώσεις του λευκού και του φυσικού ξύλου.

Επέλεξα λοιπόν minimal σχέδια με κάποιες φιγούρες όπως ένα ανδρόγυνο και κάποια πιο αφηρημένα σχέδια. Επίσης επέλεξα από το θέμα φύση,  τον χρυσό ευκάλυπτο και ένα poster με την λέξη breath γιατί είναι το μότο μου όταν δεν είμαι καλά (μια ανάσα βοηθάει να ηρεμήσει η ψυχή και το μυαλό). Επίσης επέλεξα και ένα κάδρο με την λέξη LOVE (αγάπη) για το υπνοδωμάτιο μας σε μαύρο χρώμα ώστε να ταιριάζει με τις γύρω γκρι και λευκές αποχρώσεις του δωματίου.

Οι κωδικοί από τα κάδρα που επέλεξα είναι οι παρακάτω:

  1. Ficus Line Drawing – code 14659-4
  2. Dual Lines No1- AAVP-50110
  3. Breath poster – 8344-4
  4. Sheer Shapes No2- 14430-5
  5. Golden Eucalyptus – 14722-4
  6. Painted Arches No1 – 14459-4
  7. Love B&W- 2844-4

Και επειδή αγαπώ πολύ τα όμορφα και ιδιαίτερα πράγματα, εξασφάλισα έκπτωση για κάθε αγορά στο Desenio.gr με τον κωδικό FUNKYMAMA σας χαρίζουμε +10% στην ήδη υπάρχουσα έκπτωση του site* από τις 23 έως τις 26 Ιουλίου.

(*Εξαιρούνται οι κορνίζες και τα handpicked/συνεργασίες/εξατομικευμένα poster)

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να ανανεώσετε και εσείς τον χώρο του σπιτιού σας με τα υπέροχα κάδρα και poster της Σουηδικής εταιρείας Desenio ώστε να αλλάξετε διάθεση υιοθετώντας σκανδιναβικό αέρα και στυλ!

Σας φιλώ!

Funky Mama

 

You may also like

EnglishGreek