ΑΕΡΑΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ PHOTOWALL SWEDEN

by Funky Mama

Πρόσφατα μετακομίσαμε στην επαρχία και επιθυμία μας ήταν να διαμορφώσουμε το νέο μας σπίτι όσο πιο όμορφα γίνεται ώστε να χαιρόμαστε να περνάμε αρκετές ώρες εκεί με τα παιδιά μας και ειδικά τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται στην Ορεστιάδα.

Έτσι επιλέξαμε νέα έπιπλα και στοιχεία διακόσμησης όπως posters και κάδρα, βιβλιοθήκες και φυτά εσωτερικού χώρου. Το στοιχείο όμως εκείνο που πραγματικά μεταμόρφωσε τον χώρο μας είναι η ταπετσαρία που επιλέξαμε σε γκρι μοτίβο τσιμέντου από την εταιρεία Photowall Sweden. Το να περάσεις μια ταπετσαρία είναι αρκετά εύκολη υπόθεση αρκεί να έχεις υπομονή και ώρα στη διάθεση σου ώστε να γίνουν όλα σωστά. Η εταιρία Photowall που εδρεύει στη Σουηδία έχει φοβερή ποιότητα υλικών αλλά και φανταστικά σχέδια να επιλέξουμε. Τόσα που μπερδευτήκαμε και εμείς στο πιο να διαλέξουμε.

Στο νέο μας σπίτι επικρατεί το λευκό χρώμα οπότε και θέλαμε να το «σπάσουμε» και να αλλάξει λίγο ο τεράστιος χώρος του σαλονιού μας. Επειδή μας αρέσει πάρα πολύ το industrial design προτιμήσαμε κάτι πιο μοντέρνο όπως η υφή του τσιμέντου σε γκρι απόχρωση.

Η παραγγελία μας έγινε αμέσως αφού μετρήσαμε τις διαστάσεις του τοίχου μας στα 22 τμ. (αρκετά μεγάλη επιφάνεια). Το eshop τους έχει οδηγό ώστε να σου δείξει live το σχέδιο που επιλέγεις στις δικές σου διαστάσεις. Επιλέγεις ακριβώς πως σου αρέσει το σχέδιο και αν θέλεις προχωράς σε premium ποιότητα, εμείς επιλέξαμε την standard και ήταν υπέροχη.

Επίσης έχει να επιλέξεις και kit τοποθέτησης ώστε να σε βοηθήσει ακόμη περισσότερο κατά τη διαδικασία. Το δικό μας σχέδιο ήταν το Grey Concrete Wall – Wallpaper .

Ξεκινήσαμε λοιπόν την τοποθέτηση ετοιμάζοντας την ειδική κόλλα νερού σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Τα ρολά της ταπετσαρίας είναι αριθμημένα ώστε να μη γίνει κανένα λάθος ως προς τη σειρά που πρέπει να τοποθετηθούν. Αφού ελέγξαμε τον τοίχο τοποθετήσαμε κόλλα και ξεκινήσαμε με το πρώτο κομμάτι, τα υπόλοιπα μπήκαν αρκετά εύκολα συνεχίζοντας διαδοχικά τη σειρά τους.

Μας πήρε αρκετή ώρα γιατί είχαμε να τοποθετήσουμε 18 κομμάτια, αλλά πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό!

Το σαλόνι μας έγινε φανταστικό και τόσο μοντέρνο που πραγματικά θέλεις κάθε μέρα να το φωτογραφίζεις!

Η εταιρία Photowall Sweden έχει απίθανα σχέδια και άψογη εξυπηρέτηση αλλά και ταχύτατη αποστολή των προϊόντων της! Και επειδή άλλο να σας περιγράφω και άλλο να το βλέπεις live κάθε μέρα που ξυπνάς αλλάζοντας διάθεση, εξασφάλισα εκπτωτικό κωδικό funkymamagr25 για αγορές από το site τους με έκπτωση 25%!

Η έκπτωση ισχύει έως και 24 Σεπτεμβρίου 2021! Ανανεώστε και εσείς όποιο δωμάτιο του σπιτιού σας επιθυμείτε και αλλάξτε διάθεση με σκανδιναβικό αέρα!

Σας φιλώ!

Funky Mama 

You may also like

EnglishGreek