ΤΟP 10 ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

by Funky Mama

Από την γέννηση του μικρού μου πρίγκιπα ως και σήμερα που έγινε 19 μηνών χαίρομαι αφάνταστα για 10 αγορές που με έσωσαν σε διάφορες στιγμές. Αυτά τα 10 απλά πραγματάκια – mammy gadgets, με βοήθησαν να οργανώσω καλά την ημέρα μου με τον μικρό για αυτό και σας τα παρουσιάζω!

  1. Από τις πιο πετυχημένες αγορές ever είναι το φουσκωτό παπάκι της munchkin που το παίρνουμε παντού μαζί μας στα ταξίδια μας ώστε να απολαμβάνει ο μικρός το μπανάκι του όπου και αν βρισκόμαστε! Άνετο και παιχνιδιάρικο για τους μικρούς μας φίλους ως και 24 μηνών κάνει το μπάνιο απόλαυση. Κοστίζει περίπου 25Ευρώ και το βρίσκετε είτε online, είτε στα γνωστά μεγάλα πολυκαταστήματα βρεφικών ειδών. 
  2. Το φορητό κρεβατάκι της Ludi για νεογέννητα έως και 12 μηνών με μαλακό στρωματάκι και κουνουπιέρα, ήταν επίσης μια από τις πιο ωραίες αγορές που πραγματοποιήσαμε και παίρναμε παντού μαζί μας όσο το αγοράκι μας ήταν μικρό. Στις διακοπές μας αλλά και στο σπίτι των παππούδων καθώς και στην παραλία ήταν ιδανική λύση για να είναι άνετο το μωρό και να παίρνει τον υπνάκο του! Γίνεται ένα πανάλαφρο μικρό βαλιτσάκι που δεν πιάνει καθόλου χώρο. Κοστίζει περίπου 50 Ευρώ και το βρίσκετε σε καταστήματα βρεφικών ειδών.
  3. Ewan the sheep (Ιβάν το προβατάκι), αν και οι απόψεις διίστανται εμείς τον λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή όπως και ο μικρός μας, ο οποίος χαλάρωνε με τους λευκούς ήχους που αναπαράγει καθώς και με τον ήχο της καρδιάς. Πολύ απαλός και τον δένεις στο port bebe, στο κρεβατάκι του καθώς μεγαλώνει, στο καρότσι και τον παίρνεις παντού μαζί σου. Κοστίζει γύρω στα 50 Ευρώ, τον αγοράζεις online ίσως και σε καλύτερη τιμή. 
  4. Από τις πιο καλές αγορές που χρησιμοποιούμε από την εισαγωγή στερεών τροφών έως και σήμερα είναι τα δοχεία φαγητού της Chicco. Κουμπώνουν το ένα επάνω στο άλλο, μπορείς να βάλεις μέσα διάφορα σνακ, φαγητό, γιαούρτι ή οτιδήποτε τρώει το μικρούλι πλασματάκι, μιας και σφραγίζουν πολύ καλά χωρίς διαρροές. Τα χρησιμοποιώ συχνά ακόμη και εγώ στην δουλειά μου, γιατί έχουν ιδανικό μέγεθος! Κοστίζουν γύρω στα 20 Ευρώ.
  5. Το θερμός φαγητού Miniland 500ml. Ιδανικό μέγεθος με δική του θήκη, διατηρεί το φαγητό ζεστό πολλές ώρες και μεταφέρεται εύκολα στην τσάντα του παιδιού. Το έχουμε κατά ευχαριστηθεί σε όλες μας τις εξορμήσεις! Κοστίζει περίπου 27 Ευρώ.
  6. Στην εισαγωγή στερεών τροφών σε μορφή κρέμας, το ωραιότερο και πιο εύχρηστο gadget ever ήταν το munchkin squeeze spoon. Χωράει την ιδανική ποσότητα γεύματος και το μωρό δεν λερώνεται, καθώς βγάζει όση ποσότητα χρειάζεται σε κάθε κουταλιά! Το χρησιμοποιήσαμε πολύ στις βόλτες μας και στις διακοπές μας, ήταν ότι πιο χρήσιμο και πρακτικό για αρκετό χρονικό διάστημα. Κοστίζει περίπου 10 Ευρώ.
  7. Το φορητό και πολύ ελαφρύ καθισματάκι φαγητού που παίρνουμε πάντα μαζί μας στις βόλτες μας ώστε να είμαστε άνετοι όπου και αν πάμε, είναι το travel booster Safety 1st για παιδάκια από 12+ μηνών που κοστίζει περίπου 30 Ευρώ. Το έχουμε πάντα μαζί μας στο αυτοκίνητο και έτσι είμαστε σίγουροι ότι ο μικρός θα κάθεται άνετα μαζί μας στο εστιατόριο, στην καφετέρια και σε οποιαδήποτε επίσκεψη μας σε φιλικό σπίτι. Πάει παντού και δένεται εύκολα σε όλες τις καρέκλες.
  8. Το παρκοκρέβατο Sono της CAM, με το στρωματάκι του άνετο και πρακτικό. Το χρησιμοποιείς από μηνών αν θέλεις να βάλεις το μωρό με τα παιχνιδάκια του και ως άνετο κρεβάτι για τα ταξίδια σου με το παιδί! Το ευχαριστηθήκαμε όσο τίποτα άλλο, το παίρνουμε παντού μαζί μας αφού γίνεται ένα μικρό βαλιτσάκι και είναι βολικό στις διακοπές μας. Είναι Ιταλικής κατασκευής, πολύ στιβαρό και άνετο. Κοστίζει περίπου 70 Ευρώ.
  9. Αξεσουάρ καροτσιού της Choopie, από τα πιο ωραία gadget για το καρότσι χωράει τα πάντα όπως  κινητά, ποτηράκια καφέ και πράγματα του παιδιού. Από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ που εφαρμόζει σε όλα τα καρότσια και σου λύνει τα χέρια! Κοστίζει περίπου 20 Ευρώ και δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτό. 
  10. Τέλος από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα για εμάς και το παιδί αποδείχθηκε ο μικρός μουσικός προβολέας ιπποπόταμος της Fischer Price. Με αυτό το ωραίο ζωάκι νανουριζόμαστε από 6 μηνών με τον ήχο της λίμνης, με τα βατραχάκια και τα πουλάκια έως και σήμερα 19 μηνών με τις κλασσικές μελωδίες αλλά και το φωτάκι με την προβολή αστεριών. Δεν το αποχωριζόμαστε ποτέ! Το έχουμε πάντα μαζί μας στο κρεβατάκι μας και είναι ο αγαπημένος μας φίλος πρωί και βράδυ. Τον παίρνουμε μαζί μας σε κάθε μας ταξίδι για να νιώθουμε ασφάλεια και να κοιμόμαστε πάντα με τις γνώριμες μελωδίες μας. Πραγματικά ότι καλύτερο έχουμε αγοράσει, κοστίζει περίπου 20 Ευρώ. 

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες αγορές που έχουμε κάνει για τον μικρό μας και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Οικονομικές και εύχρηστες λύσεις που κάνουν χαρούμενα τα παιδιά αλλά και τους γονείς διευκολύνοντας την καθημερινότητα με το παιδί! Σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

Φιλιά

Funky Mama

You may also like

EnglishGreek