ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ? ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ!

by Funky Mama

Λίγο καιρό πριν τις γιορτές, συζητούσαμε με τον άντρα μου τι δώρο να πάρουμε στον μικρό μας για τα Χριστούγεννα! Θέλαμε κάτι μοναδικό και ξεχωριστό και όχι τα συνηθισμένα όπως ρούχα ή παιχνίδια. Σερφάροντας στο Instagram έπεσα επάνω σε μια απίστευτη σελίδα το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ. Ανακαλύπτοντας τον λογαριασμό αυτό κατέληξα ότι αυτό θα ήταν το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για τον μονάκριβο μας. Μοναδικό όπως εκείνος, με αφιέρωση από εμάς ώστε να θυμάται για πάντα αυτά τα Χριστούγεννα. Αμέσως ετοιμάσαμε την παραγγελία μας, όσο για την συσκευασία τα λόγια είναι περιττά. 

 

 

 

Τι είναι όμως αυτό το συγκεκριμένο παραμύθι; Είναι ένα μοναδικό παραμύθι με ήρωα το παιδί στο οποίο θέλεις να κάνεις δώρο. Πρόκειται για μια ωραία ιστορία με πρωταγωνιστή το παιδί μας, με τα χαρακτηριστικά του (ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια κτλ.) που χάνει το όνομα του μιας και το έφαγε ο Ονοματοφαγούλης την ημέρα των γενεθλίων του. Ο ήρωας του παραμυθιού με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου Ποντικοευχούλη και των ζώων, βρίσκει ένα προς ένα τα γράμματα που οδηγούν τελικά  στο όνομα του! Το παιδί διαβάζει την ιστορία με πρωταγωνιστή τον εαυτό του και ανακαλύπτει μέσα από το δικό του παραμύθι, έναν πολύχρωμο κόσμο από όμορφα ζωάκια και γράμματα έως ότου του αποκαλυφθεί το όνομα του. Μια πρωτότυπη ιδέα, ένα φανταστικό και μοναδικό δώρο για κάθε παιδί! Στο τέλος του παραμυθιού βρίσκεται η αφιέρωση που θα θυμίζει στο παιδί για πάντα το αγαπημένο του πρόσωπο που του χάρισε αυτό το δώρο!

Η συγγραφέας Βιργινία Χατζηκωνσταντινίδου και η ομάδα της, με μεράκι και φαντασία δημιούργησαν ακόμη ένα προσωποποιημένο παραμύθι με τίτλο «Έχεις Γράμμα». Άλλη μια φανταστική ιστορία με την φωτογραφία του μικρού πρωταγωνιστή και πέντε ευχές που στέλνει ο αποστολέας του δώρου! Μια ακόμη όμορφη ιδέα για να συνοδεύει το παιδί σε όλη του την ζωή.  Ένα δώρο που θα μείνει στο πέρασμα του χρόνου και θα θυμίζει πάντα στον μικρό ήρωα του παραμυθιού πόσο ιδιαίτερος είναι για εσάς και πόσο πολύ τον αγαπάτε!

  Χαρίστε αυτό το μοναδικό δώρο στα αγαπημένα σας πλασματάκια!

Τα φιλιά μου Funky Mama

You may also like

EnglishGreek