ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ PHOTOBOOK!

by Funky Mama

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…

Τα τέλεια photobooks του Myikona lab τα γνωρίζετε; Αν όχι είμαι εδώ για να τα μάθετε. Η συγκεκριμένη εταιρία δραστηριοποιείται χρόνια στον τομέα των ψηφιακών εκτυπώσεων και πρωτοπορεί χαρίζοντας την πολυτέλεια ενός ψηφιακού άλμπουμ σε πολύ χαμηλή τιμή εφόσον το φτιάχνεις μόνος όπως σου αρέσει.

Συγκεκριμένα φτιάχνω εκεί τα άλμπουμ διακοπών, γάμου, αποφοίτησης από το 2013 όπου τότε αποθήκευες το πρόγραμμα τους στον υπολογιστή και ετοίμαζες το άλμπουμ σου. Πλέον η εταιρία έχει αναβαθμίσει τον ιστότοπο της και μέσα σε 15 λεπτά έχεις ετοιμάσει ένα τέλειο photobook αντάξιο των ακριβότερων ενός φωτογραφείου. Έχει έτοιμα θεματικά templates γάμου, βάπτισης, διακοπών, σχολικών αναμνήσεων και άλλα, ώστε να επιλέξεις όποιο σου αρέσει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις και να μετακινήσεις μέσα τις φωτογραφίες που σου αρέσουν περισσότερο, να επιλέξεις το δέσιμο και το στυλ των σελίδων. Η ποιότητα τους είναι εξαιρετική και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

Τα άλμπουμ που έχω φτιάξει πιο πρόσφατα είναι ο πρώτος χρόνος ζωής του μικρού μου με ένα υπέροχο κολλάζ ανά μήνα, με τις φωτογραφίες που είχαμε στα κινητά μας και δεν πρόκειται να τις βλέπαμε ξανά.  Επίσης φτιάξαμε στο Myikona lab το ευχολόγιο της βάπτισης αλλά και το άλμπουμ  του μικρού, για εμάς και τους κουμπάρους μας.  Για το τέλος άφησα το υπέροχο τετράγωνο photobook που φτιάξαμε για την οικογενειακή μας φωτογράφιση το καλοκαίρι του 2018!

Και δεν σταματάμε  εδώ! Το myikona έχει και αμέτρητες επιλογές προϊόντων όπως καμβά, ημερολόγια, ψηφιακά άλμπουμ και photobooks, κούπες, μαξιλάρια, προσκλητήρια γάμου και βάπτισης  και υπέροχα μίνιμαλ κοσμήματα. Οι τιμές με τα κουπόνια και τις εκπτώσεις τους είναι εξαιρετικά χαμηλές. Τo πιο ωραίο δώρο στα παιδιά, στην οικογένεια αλλά και στους φίλους μας. Το επόμενο δώρο για τα Χριστούγεννα θα είναι ένα θεματικό ημερολόγιο με φωτογραφίες του μικρού μου για τους παππούδες του!

Απλά τέλειο!

Συμφωνείτε;

Funky Mama

You may also like

EnglishGreek