ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟΝ RULLY!

by Funky Mama

Καιρό τώρα θέλω να σας γράψω για τον Rully, το λούτρινο ρομπότ που του αρέσει να παίζει, να διαβάζει και να χορεύει! Ο ήρωας αυτός ανήκει στη συλλογή των χαρακτήρων της σειράς SAGOSKATT 2019 του IKEA. Ο Rully είναι η ζωγραφιά  της 11χρονης  Riana από την Κύπρο, η οποία διακρίθηκε μέσα σε χιλιάδες άλλες, στον δημοφιλή ετήσιο διαγωνισμό ζωγραφικής λούτρινων παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκε το 2019 από το ΙΚΕΑ στη Σουηδία. Ολόκληρη η συλλογή των λούτρινων SAGOSKATT σχεδιάστηκε από παιδιά, μέσω του συγκεκριμένου  διαγωνισμού, με το 100% των εσόδων από αυτά να δωρίζονται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις υποστηρίζοντας το δικαίωμα όλων των παιδιών στο παιχνίδι.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί στην πραγματικότητα μια κίνηση των παιδιών να βοηθήσουν άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη! Ανάμεσα από 87.000 απίστευτα σχέδια, διακρίθηκαν έξι χαριτωμένοι, αστείοι, με δυνατές προσωπικότητες νικητές, οι οποίοι είδαν τα σχέδια τους να μπαίνουν στην παραγωγή του ΙΚΕΑ, ανάμεσά τους και ο Rully μας!

Η συγκεκριμένη σειρά είναι συλλεκτική, για αυτό μόλις την εντοπίσετε στα καταστήματα ΙΚΕΑ, μην ξεχάσετε να την προμηθευτείτε. Αναμένουμε επίσης με χαρά και τη νέα σειρά που έρχεται για το 2020, με νικητή τον δικό μας 9χρονο Θωμά και τον δικό του λούτρινο υπερήρωα!

Ανυπομονούμε να χαρίσουμε και εμείς πολλά χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη! Γιατί τα παιχνίδια δεν είναι μόνο για να ενθαρρύνουν τα παιδιά να παίξουν και να είναι δημιουργικά, αλλά μπορούν με αυτό τον τρόπο να υποστηρίξουν επίσης άμεσα το δικαίωμα κάθε παιδιού στο παιχνίδι!

 Funky Mama

You may also like

EnglishGreek